top of page
  • TikTok
  • facebook
  • instagram

ACHTER DE STUDIO DEUREN

Ik wou dat ik een fantastisch sprookje had om te vertellen over mijn passie voor muziek, maar.....nou, eigenlijk.... voor mij is het ook wel een sprookje.

 

Ik ben nu meer dan 20 jaar actief in de muziek en heb succes gehad als gitarist, muziekproducent en geluidstechnicus (ik was gitarist in Drain Life, produceerde het Heavy Metal-album Wings van Picture en werkte met ontelbare singer-songwriters, beatmakers en rappers).

Ik ben een autodidactische muzikant en begon in 1994 met gitaar spelen met wat motivatie van mijn vader (hij was een geweldige Spaanse gitarist). Niet veel later begon ik op te nemen met wat vrienden op 4- en 8-sporen mini disk recorders en de voorlopers van digitale audiowerkstations (ik kan me de namen van de software niet herinneren, lol).

 

Na in verschillende bands te hebben gespeeld als zanger, drummer en gitarist, mede-oprichter van een metalcore-band genaamd Drain Life, waar we talloze shows speelden in Nederland, België en Duitsland. Gedurende deze tijd begon ik mijn eigen band te produceren en echt achter dit audio-ding te komen en na een paar releases begonnen andere bands mij te benaderen om hun platen te produceren vanuit mijn garage thuis.

In Januari 2016 kreeg ik de kans om een geweldige studio te huren in Ridderkerk (plaats naast Rotterdam) en besloot ik om mijn 20-jarige baan op te zeggen en voor mijn passie en geluk te gaan door een studio te runnen. Dit was een van de beste beslissingen van mijn leven en ik heb me nog nooit zo vrij en gelukkig gevoeld. Ik zou het iedereen aanraden om zijn passie te volgen en keihard te werken voor wat hij wil bereiken.

 

Het eenvoudige en duidelijke doel van deze studio is om "hoogwaardige" opnames aan te bieden, zodat iedereen met een wereldklasse, sonisch geweldig en inspirerend werk de deur uit gaat!

 

Door de beste eigenschappen van moderne software en vintage outboard die we in onze studio hebben, te combineren en verder te gaan om de sonische grenzen te verleggen, creëren we echt unieke en geweldig klinkende opnames tegen betaalbare prijzen.

 

We weten dat alle technologie en apparatuur ter wereld niet genoeg zijn om een geweldige productie te creëren. Het vereist creativiteit, goede oren, muzikaliteit en geweldige ondersteuning voor onze artiesten die een studio en hun producenten echt geliefd kunnen maken bij hun klanten.

We brengen al deze eigenschappen naar jou met Red Pack Productions. Natuurlijk, neem niet alleen mijn woord hiervoor 🙂 Vind op google reviews tientallen ervaringen van andere muzikanten. (cijfer 4,9)  

 

Ik dank je voor het bekijken van mijn verhaal en wens je veel succes met jouw muzikale ondernemingen!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jonathan Merrelaar

About: About the Studio
bottom of page